Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs calificare manichiura-pedichiura
599 lei
Brand
Calificare -2 luni
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
RBA - cea mai buna academie de Beauty din Romania

Cursuri Calificare-Recalificare- Specializare - Acreditate de Ministerul Muncii si              Invatamantului

Asiguram loc de munca

R.B.A- Romanian Beauty Academy - mai mult de  18 ani de experienta in Beauty, peste 50 de generatii de absolventi.Prima academie din Romania acreditata international.

R.B.A- Romanian Beauty Academy - Scoala Internationala de Frumusete - Alegerea numarul 1 a profesionistilor industriei de infumusetare din Romania cand vorbim despre cursuri de specializare.

R.B.A - alegerea fireasca a celor care vor sa faca primii pasi in industria de infrumusetare, oferindu-le astfel posibilitatea de a face parte din elita profesionistilor din Romania.

R.B.A -Baza materiala completa si  de ultima generatie, profesori specializati la cele mai mari academii din lume,  programa de curs actualizata, care  include ultimele noutati in domeniu. Cea mai buna pregatire practica din Romania.

Desemnata cea mai buna scoala de beauty din tara in anii 2011, 2012, 2013 cu cea mai completa si complexa programa.

Prima lectie pe care o invata un profesionist, fie ca vorbim de par, ten sau maini, este aceea ca inainte de a deveni un artist real, trebuie sa munceasca mult si sa invete continuu. Trebuie mai intai sa iubeasca profesia, sa o inteleaga si intr-o zi o sa atinga excelenta.

Noi oferim diferite nivele si tipuri de cursuri , specializari, concursuri astfel incat sa va ajutam sa performati pe termen lung, in cariera. Centrele de infrumusetare afiliate-atat cele proprii cat si cele ale membrilor asociatiei ofera servicii de cea mai inalta calitate.

Prezenta siglei R.B.A. intr-un salon certifica calitatea de 5 stele pentru serviciile oferite in acel centru. Mastertrainerii nostri specializati la cele mai prestigioase academii din Europa va vor ajuta sa deveniti adevarati artisti.

,,fie ca frumusetea sa-ti tina companie zi de zi"

CURSURI ACREDITATE DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL INVATAMANTULUI- DIPLOME RECUNOSCUTE INTERNATIONAL

ALEGE EXCELENTA! CONSTRUIESTE-TI CARIERA ALATURI DE CEI MAI BUNI SI VIITORUL TAU SE POATE SCHIMBA IN BINE AZI! INSCRIE-TE ACUM.

Inscrie-te acum la cursuri

Adresa

Bucuresti, Dorobanti
WASHINGTON 48A (Langa Victoria Gallery)

Program inscrieri:
Luni-Sambata 09.00 - 20.00

Telefon: +4 0727 888 100
Din Gura in Gura